تبلیغات
بهشت و جهنم - قلیایی
بهشت و جهنم
شادم که درشرار عشق می سوزم
درباره وبلاگ



مدیر وبلاگ : جوجوک



Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers Lilypie Trying to Conceive Event tickers
نویسندگان
جوجوک (709)

آمار وبلاگ
کل بازدید :
بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید این ماه :
بازدید ماه قبل :
تعداد نویسندگان :
تعداد کل پست ها :
آخرین بازدید :
آخرین بروز رسانی :


 
دوشنبه 25 اردیبهشت 1391 :: نویسنده : جوجوک


- مواد غذایی قلیایی: سبزیجات، سیب زمینی ،ذرت ،کاهو ،هویج، چغندر

   - سبزیجات سبز خام یا پخته : لوبیا سبز ، کاهو ، اسفناج .

     - میویجات : موز ،طالبی ، بلوط ،آلو خشک ، کشمش ، بادام .

- مواد غذایی اسیدی : مواد لبنی : شیر ، ماست ،پنیر سفید ،پنیرهای تخمیرشده.

   - میوه های قرمز : توت فرنگی ، تمشک ، انگور سیاه ، گیلاس .

   - مرکبات : پرتقال ، نارنگی ، گریپ فروت ، لیمو ترش .

   - کلیه میوه های سبز نارس : انگور ، زردآلو ، انبه ، سیب .

   - سبزیجات : شاهی ، خوراک کلم ، گوجه فرنگی ، ریواس .

کلیه آب میوه ها و آب سبزیجات کلی مربا و عسل محرکها نظیر قهوه وچای ،سرکه.

پاسخ : با سلام

خون و محیط داخلی بدن تحت تاثیر عوامل مختلف تنظیم کننده واکنش ثابتی دارند که مختصری متمایل به قلیایی است یعنی PH آن = 35/7 . برای نشان دادن واکنش محیط مایع تراکم یون های هیدروژن آن محیط اندازه گیری می شود و توسط PH که از 1 تا 14 شماره گذاری شده و 1 شاخص اسیدی ترین و 14 شاخص قلیایی ترین و 7 مشخصه خنثی بودن محیط است تعیین می شود. به عنوان مثال اگر میزان PH خون به جای 3/7، 5/7 باشد، توانایی خون در حمل اکسیژن به میزان هفتاد و پنج درصد افزایش می یابد. بنابراین وضعیت سلامت کامل هنگامی حاصل می شود که PH خون به جای عدد 3/7، 5/7 باشد.بنا بر این مانعی ندارد که مقدار بیشتری از غذاهای قلیلیی استفاده کنید اما به این نکته توجه داشته باشید که : یک فرد سالم بایستی از مواد غذایی به مقدار متناسب و کافی دریافت کند و فقط یک گروه خاص از غذاها را مصرف نکند، زیرا مطمئناً دچار کمبود یک سری مواد مغذی خواهد شد.

با وجود این، مصرف اهنواع نامناسب نوشیدنی ها موجب کاهش شدید میزان PH بدن می شود. نوشابه های گازدار دارای PH حدود دو و نیم تا سه و نیم هستند و هر فرد فقط برای خنثی کردن و از بین بردن اثر یک لیوان نوشابه گازدار باید میزان مصرف آب خود را به سی برابر افزایش دهد. شما اکنون می توانید بفهمید که چرا پزشکان مصرف مواد غذایی قلیایی را توصیه می کنند؛ چون این کار موجب می شود تا PH خون بالا باقی بماند و توانایی خون برای حمل اکسیژن بیشتر شود. این وضعیت به نوبه خود موجب می شود تا سلولهای بدن در حداکثر کارآیی خود به کار گرفته شوند و ضمنا به دفع مواد زاید از سلول نیز کمک می کند.

غذاهای اسیدی حاوی گوگرد، فسفر و کلر هستند و غذاهای قلیایی دارای سدیم، پتاسیم، منیزیم و کلسیم هستند.

بعضی غذاها واکنش اسیدی دارند که باید برای کمک به تثبیت PH بدن متعادل مصرف شوند و برای مثال چند نمونه ذکر می شود:

غذاهایی با واکنش اسیدی ضعیف: ژامبون،کره، تخم مرغ

غذاهایی با واکنش اسیدی شدید: گوشت ،چربیها ،جگر ،نان و غلات ، حبوبات ،ماهی ،پنیر، برنج، گوشت پرندگان

غذاهایی با واکنش قلیایی ضعیف: سیب زمینی، کلم و خانواده آن، مارچوبه،لوبیاها، سیب، موز، گلابی، نخود خشک،

غذاهایی با واکنش قلیایی شدید: شیر گوجه فرنگی هویج اسفناج سالاد آرد سویا زرد آلو مرکبات انجیر خشک برگه زردآلوی خشک ،سبزی و میوه

رژیم های غذایی که بیشتر دارای غذاهای اسیدی یا بازی هستند در بیماری های خاصی استفاده می شوند.
در بیماری سنگ کلیه بعضی از غذاهاست که در اسید و یا بازی کردن ادرار نقش دارند می دانیم بعضی از املاح در محیط اسیدی کریستالیزه می شوند و بعضی در محیط قلیایی مثلا برای سنگ های اسید اوریک، قلیایی کردن ادرار توصیه می شود و یا برای سنگهای سیستینی هم همین طور، زیرا در محیط اسیدی کریستالیزه می شوند و حتی گاهی با درمان، ادرار را قلیایی و اسیدی می کنند به هر جهت مهمترین غذاهای اسیدی کننده مواد پروتئینی است و قلیایی کننده ها سبزیجات و میوه جات هستند که لیمو نقش شاخصی در این میان دارد .

کارشناس تغذیه تبیان
بشیرآنلاین: غذا خوردن در بدنسازی فقط نباید متمرکز روی درصد پروتئین، کربوهیدرات و چربی باشد. موارد مهم دیگری مثل خواص اسید و قلیایی وجود دارد که نقش زیادی در عملکرد داخلی بدن دارد و میتواند مقاوم یا ضربهپذیربودن بدن در مقابل بیماریها را تعیین کند. اینجا از بالانس PH و معنای اسیدی و قلیایی بودن غذاها صحبت میکنیم.

PH

(پتانسیل هیدروژن) معیاری است برای تعیین اسید یا قلیایی بودن یک محلول. میزان PH از عدد 0 تا 14 اندازهگیری میشود و قانون این است که هر چه محلول اسیدیتر باشد، عدد PH کمتر است و هر چه بیشتر باشد یعنی قلیاییتر است وقتی که بدن سالم باشد، PH خون 4/7، PH ادرار 4/7 و PH بزاق 4/7 است.

PH

بزاق یا ادرار معادل با مایع اضافی سلولی است. برخی نواحی بدن لازم است که اسیدیتر از دیگر نواحی باشند، مثل معده و دیگر نواحی لازم است که قلیاییتر باشند. وقتی که PH بزاق یا ادرار را توسط کاغذهای مخصوص تست میکنید، باید مبنی را عدد 4/7 قرار دهید.

 

غذاهایی که میخوریم بعد از هضم یا به صورت اسید یا به شکل قلیایی در اختیار بافتهای بدن قرار میگیرند. این فرآورده نهایی حاصل از پروسه هضم «خاکستر» نامیده میشود که دقیقاً چیزی است که بعد از هضم غذا از آن باقی میماند.

غذاهایی که خاکستر قلیایی بر جای میگذارند، غذاهای قلیایی نام دارند و آنهایی که خاکستر اسیدی تولید میکنند، به نام غذاهای اسیدی شناخته میشوند.

بدن نیاز به هر دو نوع غذاهای مذکور دارد، اما غذاهای قلیایی باید بیشتر از غذاهای اسیدی مصرف شوند. هر کسی متفاوت است، اما درصد ایدهآل برای رژیم غذایی این است که 75 درصد غذاهای قلیایی باشند و 25 درصد غذاهای اسیدی.

گوشت، قندها، تخممرغ، لبنیات، آرد سفید و نوشیدنیهای قندی همگی از جمله غذاهای اسیدی هستند. داروها اسیدی هستند، شیرینکنندههای مصنوعی مثل آسپارتام هم به شدت اسیدی به حساب میآیند.

میوههای تازه و سبزیجات قلیاییکننده هستند و به بدن کمک میکنند تا در بالانس

PH سالم بماند.

 

در حالت عمومی اکثر افراد بسیار اسیدی هستند و این میتواند وضعیت خطرناکی باشد چرا که تمام سیستمهای بدن را تضعیف میکند.

محیط داخلی بدن که اسیدی باشد، عاملی برای بیماری خواهد بود، درست مثل ویروس، باکتری و التهاب که همگی در محیط اسیدی رشد میکنند.

محیطی که دارای

PH بالانس باشد، اجازه میدهد که بدن در مقابل بیماریها مقاومت کند.

 

وقتی که محیط اسیدی وجود دارد، بدن را ناچار میکند تا الکترولیت مواد معدنی (کلسیم، سدیم، پتاسیم و منیزیم) از خون، ارگانهای حیاتی و استخوانها قرض بگیرد تا حالت اسیدی را خنثی کند و بتواند بدن را با ایمنی از آن حالت خارج کند.

تحقیقات نشان میدهد که مصرف زیاد نوشیدنیهای کربندار (با شکر یا بدون شکر) مقادیر زیادی از کلسیم، منیزیم و دیگر مینرالهای مشابه را مورد استفاده قرار میدهد تا محتوای اسیدی آنها را خنثی نماید. هر چه میزان بیشتری از دست برود، احتمال بروز پوکی استخوان، آرتروز، کمکاری تیروئید، ناراحتی عروق کرونری قلب، فشار خون و لیست بلندی از بیماریهای دیگر از جمله سرطان بیشتر میشود.

پتانسیل اسید یا قلیایی یک غذا در بدن کاری برای

PH واقعی خود غذا انجام نمیدهد. به عنوان مثال با اینکه لیمو و گریپفروت از لحاظ شیمیایی اسیدی هستند، اما تحقیقات نشان داده که وقتی در بدن متابولیزه میشوند، تأثیری قلیایی دارند و بسیار سودمند هستند.

 

از طرف دیگر گوشت قبل از هضم قلیایی نشان میدهد، اما در بدن خیلی اسیدی میشود بنابراین تقریباً مثل همه محصولات حیوانی گوشت بسیار اسیدی است.

قلیاییکردن مایعات بدن (افزایش دادن

PH) یکی از مهمترین عوامل حفظ سلامتی است چرا که باکتری، ویروس، سرطان و... نمیتوانند در محیط قلیایی اکسیژندار زنده بمانند.


خاصیت اسیدی و قلیایی


تقریبا نود درصد خون را آب تشکیل می دهد و این خون است که موجب می شود تا بدن کارهایش را به طور صحیح ودرست انجام دهد. آب از نظر حجمی از دو قسمت هیدروژن و یمک قسمت اکسیژن ساخته شده است. به عبارت دیگر، دو اتم هیدروژن همراه با یک اتم اکسیژن، یک مولکول آب را تشکیل می دهند. یک مولکول آب ضمنا از نظر الکتریکی قطبی است.

قسمتی از مولکول آب که هیدروژن در ان سمت قرار دارد، بیشتر خاصیت مثبت و قسمتی که اکسیژن در آن سمت قرار دارد، بیشتر خاصیت منفی دارد. همچنین، دو اتم هیدروژن در مولکول آب با زاویه صد وهشتاد درجه (180) به اتم اکسیژن متصل نشده اند، بلکه زاویه بین آن ها صد و چهار و نیم درجه است.
خصوصیت دیگر آب، توانایی در یونیزه شدن است. یونیزه شدن روندی است که در آن یک اتم یا مولکول، یک الکترون به اتم می دهد و یا یک الکترون از اتم می گیرد. وقتی که یک مولکول آب یونیزه می شود، به دو قسمت به نام های یون هیدروژن که به شکل H نشان داده می شود و یون هیدروکسیل که به شکل OH نشان داده می شود، تبدیل می گردد.

مولکول یونیزه آب می توانند با مواد شیمیایی موجود در بدن واکنش تشکیل داده و ترکیبات گوناگونی ایجاد نمایند. اگر تعداد یون های H آب از تعداد یونهای OH آن بیشتر باشد، به آن آب، آب اسیدی می گویند واگر تعداد یون های OH آب از تعداد یون های H آن بیشتر باشد، آن آب را آب قلیایی می نامند. آبی را خنثی می شمارند که غظت یون های OH و H آن را الزاما مساوی باشد.

یونیزه شدن آب بنابر دلایل گوناگون رخ می دهد. نسبت یون H به تعداد کل مولکول های آب را PH می نامند که نشانگر بسیار مهمی است؛ کیفیت آب مصرفی را با مقدار PH آن می سنجند. اگر تعداد یون های H با تعدا یون های OH آب برابر باشد، PH آب را مساوی با عدد هفت می دانند. اگر PH آب افزایش یابد، به این معناست که یونهای OH در آب افزایش یافته اند.
خون انسان به طور طبیعی دارای PH برابر با 3/7 است. اندکی تفاوت در میزان PH می تواند موجب تفاوت زیادی در ظرفیت خون برای حمل اکسیژن شود.
به عنوان مثال اگر میزان PH خون به جای 3/7، 5/7 باشد، توانایی خون در حمل اکسیژن به میزان هفتاد و پنج درصد افزایش می یابد. بنابراین وضعیت سلامت کامل هنگامی حاصل می شود که PH خون به جای عدد 3/7، 5/7 باشد.
با وجود این، مصرف اهنواع نامناسب نوشیدنی ها موجب کاهش شدید میزان PH بدن می شود. نوشابه های گازدار دارای PH حدود دو و نیم تا سه و نیم هستند و هر فرد فقط برای خنثی کردن و از بین بردن اثر یک لیوان نوشابه گازدار باید میزان مصرف آب خود را به سی برابر افزایش دهد. PH آب جو حدود چهار و هفت دهم است که مصرف آن موجب کاهش آب بدن می شود و دهان فرد پس از بیدار شدن از خواب در صبح هنگام، خشک می گردد.
شما اکنون می توانید بفهمید که چرا پزشکان مصرف مواد غذایی قلیایی را توصیه می کنند؛ چون این کار موجب می شود تا PH خون بالا باقی بماند و توانایی خون برای حمل اکسیژن بیشتر شود. این وضعیت به نوبه خود موجب می شود تا سلولهای بدن در حداکثر کارآیی خود به کار گرفته شوند و ضمنا به دفع مواد زاید از سلول نیز کمک می کند.
اهمیت اکسیژناسیون صحیح و از این رو حفظ PH خون در مقادیر بالا نمی تواند غلو باشد. دکتر اوتوواربورگ که در سال 1931 میلادی موفق به دریافت جایزه نوبل گردید و نویسنده کتاب متابولیسم تومور است، ابراز داشت که علت اولیه ایجاد سرطان جابه جایی و تعویض اکسیژن با مواد حاصل از تخمیر قند در داخل سلول ها می باشد.
اگرچه یک سلول سالم نمی تواند بدون وجود اکسیژن زنده بماند و یا رشد کند، یک سلول سرطانی بدون نیاز به اکسیژن زندگی کرده و تکثیر می شود. او بیان نمود که سلول سرطانی یک سلول گیاهی در بدن انسان است و مانند گیاهان برای زنده ماندن به دی اکسید کربن نیاز دارد و اکسیژن را به عنوان یک ماده زاید از خود دفع می کند.
درمان با اکسیژن در اروپا بسیار شناخته شده است وبه طور مکرر گزارشاتی در مورد پاسخ مناسب چندین بیمار مبتلا به سرطان به این نوع از درمان منتشر می شود.برخی دانشمندان مانند دکتر هرمان آیهارا بر این باورند که سرطان به دلیل فقدان اکسیژن در سلول ایجاد می شود. عدم وجود اکسیژن در یک سلول موجب مرگ سلول می شود. با وجود این، برخی از سلول هایی که ناگزیر به زنده ماندن هستند، می آموزند که زندگی خود را بدون نیاز به اکسیژن طراحی نمایند و از این رو به طور غیرطبیعی به حیات خود ادامه می دهند. تکثیر این سلول های غیرطبیعی را سرطان می نامند.






نوع مطلب : یومیه، 
برچسب ها :